Nilles Kro
Hadstensvej 209
8471 Sabro
Tlf.: 8694 8899

Selskabsmenuer

At holde fest på Nilles Kro er at hold fest i fantastisk hyggelige omgivelser, næsten i skoven, men alligevel tæt på alting.

Der er mulighed for parkering til alle, og masser af værelser til evt. overnattende gæster.

Det vigtigste er naturligvis maden. Den er prioriteret højt på Nilles Kro. Tag et kig på vores forslag til selskabsmenuen herunder og blive inspireret, men tøv endelig ikke med at tage kontakt og hør om vores muligheder for at tilrettelægge en menu helt efter jeres smag og hjerter.

Brunch Buffet

  • Rodfrugt-/frugt shot
  • Røræg og bacon
  • Lun postej med svampe
  • Æggekage med spinat og løg
  • Porretærte med mozzarella
  • Brunchpølser
  • Bagte tomater med parmesan
  • Forskelligt pålæg, 3 slags
  • Amerikanske pandekager med sirup
  • Honning og marmelade
  • Græsk yoghurt med bær og frugt
  • Ostebræt med forskellige oste og tilbehør
  • Frisk frugt og frugtsalat i vaniljesirup
  • Chokomuffin
  • Æblejuice, appelsinjuice, kaffe, te
  • Hjemmebagt brød, rugbrød, franskbrød, rundstykker

Kr. 268,- pr. person
Ovenstående ledsaget af bitter og bobler kr. 328,-

Brunch buffeten serveres i tidsrummet kl. 9.00 – 14.00
Min. 20 kuverter

 

Buffet

  • Sesam- og chilibagt hvidfisk
  • Rejer i peberrod og dild
  • Røget laks, lakseterrine, ovnbagt laks
  • Unghanebryst stegt i citrus og estragon
  • Rosastegt kalvetyksteg
  • Braiseret nakkekam serveret med urter
  • Små kartofler stegt i krydderurter og hvidløg
  • 2 slags varmt grønt
  • Råkost af sæsonens grønt vendt i rapsolie og cidereddike
  • Perlebygsalat med soltørret tomat
  • Små salater vendt i vinaigrette med skalotteløg og solsikkekerner
  • 2 slags saucer
  • Udvalg af danske og udenlandske oste
  • Chokoladekage med syltet frugt og vanillecreme
  • Hjemmebagt brød og smør

Kr. 348,- pr. person
Min. 20 kuverter

 

Klassisk Frokost Buffet

  • 2 slags sild med karrysalat og tilbehør
  • Æg og rejer m. mayonnaise
  • Røget laks med asparges og æggestand
  • Lufttørret skinke med melonsalat og rødløgsdressing
  • Helstegt amerikansk kødkvæg med timiansky
  • Mørbradbøf med champignon a la creme
  • Frikadeller med rødkål
  • Sesam- og citronbagt laks
  • Flødekartofler
  • Stegte kartofler vendt i krydderurter
  • Grønsagstærte
  • Blandet salat
  • Pastasalat og bulgursalat
  • Udvalg af danske og udenlandske oste
  • Chokoladekage med bær og vanillecreme
  • Hjemmebagt brød og smør

Kr. 289,- pr. person
Min. 20 kuverter

 

Helaftensmenu - Klassisk

Velkomstdrink

  • Et glas mousserende vin

Forretter

  • Rejecocktails
  • Laks – terrine/røget/bagt
  • Lufttørret skinke med melonsalat og rødløgsdressing
  • Hønsesalat med ristet brød og bacon

Hovedretter

  • Kalv stegt som vildt med brune og hvide kartofler, waldorf, surt, tyttebær, bønner og vildtsauce
  • Lammekølle stegt med hvidløg og persille, 2 slags grønsager, små stegte kartofler og lammesky
  • Flæskesteg med rødkål, kartofler, surt og sauce
  • Rosastegt kalveculotte med 2 slags grønsager, små stegte kartofler og sauce

Desserter

  • Pandekager med is og frugt
  • Desserttallerken med kage, is og frugt
  • Pærer Belle Helene
  • Fløderand m. karamelsauce

Vine

  • Nilles festvine ad libitum og dessertvin

Kaffe

  • Kaffe og te serveres med hjemmebagt småkager

Bar

  • Fri bar med øl, vand og vin

Natmad

  • Valgfri fra natmadskortet

Helaftensarrangement kr. 715,- pr. person
3 retters menu kr. 308,- pr. person

 

Helaftensmenu - eksklusiv


Den eksklusive – glamour – stjerner – fantasi

  • Velkomstbuffet med små tapas samt Nilles Bobler
  • 5 retters inspirationsmenu tilberedt af torvets eksklusive råvarer.
    Sammen med køkkenchefen finder vi netop den menu, der passer til denne helt specielle aften.
  • Nilles vine ad libitum
  • Kaffe og te med sødt, hertil bydes cognac og likør
  • Fri bar med øl, vand, vin samt gængse spiritus
  • Natmad – valgfri fra natmadskortet

Helaftensarrangement kr. 1.098,- pr. person
5 retters menu kr. 498,- pr. person

 

Helaftensmenu - Forår

Nogle retter som er bedst i Marts – April – Maj

Velkomstdrink

  • Et glas mousserende vin

Forretter

  • Dampet hvid fisk i sauce nagé med krydderurtesalat
  • Stenbidderrogn serveret med cremefraise, radiser, karse og purløg på laplandsbrød

Hovedretter

  • Kalvefilet med løgpure, sæsongrønt og dijonsauce
  • Timianstegt lammeculotte, spæde grønsager og lammesky
  • Forårs “Coq au vin” – hvidvinsbraiseret perlehøne med forårsgrønt og stegt polenta og portvinssauce

Desserter

  • Rabarbermazarin med rabarberkompot, shot og is
  • Crème brûlèe
  • Cheesecake med hvid chokolade og lime

Vine

  • Nilles festvine ad libitum og dessertvin

Kaffe

  • Kaffe og te serveres med hjemmebagte småkager

Bar

  • Fri bar med øl, vand og vin

Natmad

  • Valgfri fra natmadskortet

Helaftensarrangement kr. 795,- pr. person
3 retters menu kr. 368,- pr. person

 

Helaftensmenu - Sommer

Nogle retter som er bedst i Juni – Juli – August

Velkomstdrink

  • Et glas mousserende vin

Forretter

  • Salat med rejer, tomat, frisee, karse
  • Kalvecarpaccio med Vesterhavsost og tranebær
  • Kold tomat-gazpacho med sprød serranoskinke og kulmule

Hovedretter

  • Svinemørbrad i lufttørret skinke med majs, kantareller, skalotteløg, syltet tomat og let skysauce
  • Stegt unghanebryst med haricot verts, langtidsbagt sommergrønt og timian sky
  • Kalveculotte med spinatflan og bagte gulerødder og grøn urtecreme

Desserter

  • Jordbær i honning og mynte serveret med vanilleis
  • Melonsuppe med chokoladesorbet
  • Variation af hindbær med lakridsmarengs og sorbet

Vine

  • Nilles festvine ad libitum og dessertvin

Kaffe

  • Kaffe og te serveres med hjemmebagt småkager

Bar

  • Fri bar med øl, vand og vin

Natmad

  • Valgfri fra natmadskortet

Helaftensarrangement kr. 795,- pr. person
3 retters menu kr. 368,- pr. person

 

Helaftensmenu - Efterår

Nogle retter som er bedst i September – Oktober – November

Velkomstdrink

  • Et glas mousserende vin

Forretter

  • Perlehøne i skinke på perlebygsalat og risotto
  • Kammuslingeterrine med foie gras og porre med syrlig fennikel på citron
  • Hokkaido-græskarsuppe med drænet yoghurt og ristede græskarkerner

Hovedretter

  • Oksemørbrad og braiseret spidsbryst, spidskål, ristede svampe og kantarelsky
  • Rosastegt kalveculotte, bagte jordskokker, ristede svampe og kalvesky
  • Sprængt andebryst med bagte rodfrugter, appelsin-skalotteløg og peberrodssauce

Desserter

  • Solbærpocheret pære med vanilleparfait og syltede nødder
  • Varm kokos-is med ananas-salat
  • Hasselnøddetærte med æble/hyben kompot og vanille-iscreme

Vine

  • Nilles festvine ad libitum og dessertvin

Kaffe

  • Kaffe og te serveres med hjemmebagt småkager

Bar

  • Fri bar med øl, vand og vin

Natmad

  • Valgfri fra natmadskortet

Helaftensarrangement kr. 795,- pr. person
3 retters menu kr. 368,- pr. person

 

Helaftensmenu - Vinter

Nogle retter som er bedst i December – Januar – Februar

Velkomstdrink

  • Et glas mousserende vin

Forretter

  • Røget andebryst med salat, æbler og nødder
  • Ovnbagt hvidfisk på ingefærcreme
  • Torskecarpaccio med havtorn og honningristede solsikkekerner

Hovedretter

  • Oksefilet med timiansyltede gulerødder, rødbedepure og oksesky
  • Rødvinsbraiseret svineskank med saltbagt selleri, tørret æble og braiseret sauce
  • Rosastegt krondyrkølle med sauterede rosenkål og tyttebær, hertil rosmarin glace

Desserter

  • Safranbraiseret ananas med choko, is og nødder
  • Chokoladespir med hvid chokolade og sorbet med knas
  • Hybensuppe med vanilleis og mandelkage

Vine

  • Nilles festvine ad libitum og dessertvin

Kaffe

  • Kaffe og te serveres med hjemmebagt småkager

Bar

  • Fri bar med øl, vand og vin

Natmad

  • Valgfri fra natmadskortet

Helaftensarrangement kr. 795,- pr. person
3 retters menu kr. 368,- pr. person

 

Natmad

Skal du vælge natmad til en af vores menuer, så er der lækkerier her.

Ved helaftensarrangement er der frit valg mllem:

  • Hotdogs med røde pølser
  • Hjemmelavet minestronesuppe m. brød
  • Hjemmelavet klar suppe m. boller og brød
  • Pålægsfad m. 3 slags pålæg, skæreost samt boller og rugbrød
  • Frikadeller m. kold kartoffelsalat, rugbrød, sennep og surt
  • Tarteletter m. høns i asparges
  • Grøntsagstærte m. salat og brød

Uden helaftensarrangement kr. 65,- pr. person

Vil du printe selv, så kan du downloade her:
Niles Kro Arrangementsmenuer

Nilles Kro
Hadstensvej 209
8471 Sabro
Tlf.: 8694 8899